Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

Ne habozzon lépjen velünk még ma kapcsolatba! Várjuk egyedi elképzelését!

Esztétika

Esztétikai előny

A biokandalló nem csupán meleget ad, hanem egyben a lakás dísze is.

Design magas hőfokon!

Design magas hőfokon!

3 -3.5 óráig narancsos árnyalatú lánggal ég, miközben 3-4 KW energiát ad le.

Leírás

Bár a biokandalló lángjának mozgása feltehetőleg leírható a fizika képleteivel, mégis amikor a tűz felé révedünk, valami varázslatosat és kiszámíthatatlant, akarunk látni. A lángok tánca kaput nyit a fantáziánknak és közös játékra invitálja. A látvány valami ősi, organikus tapasztalatot ébreszt fel bennünk. Úgy tekintünk a lobogásra, mintha eleven műalkotás lenne, amely pillanatról-pillanatra változik, újabb és újabb érzéseket, gondolatokat inspirálva bennünk, a lényege azonban állandó.

Meleget ad, ugyanakkor bensőnkre hat, és a fény és árnyék dinamikus változása véletlenszerűen lényegíti át azt az enteriőrt, ahol élünk. Elmosódnak a kontúrok, új színben tündökölnek fel a tárgyak. A biokandallóink mint valami tehetséges designer estéről-estére átváltoztatja otthonunkat, más és más árnyalatokat kínálva. Bár a biztonságos térbe van zárva, mégis érezzük a tűz vadságát, a szabadság rendjét.

Xpert Tabs

Technology We Use

Szabadon álló klasszikus

Ezen biokandallóink kicsomagolás után rögtön használhatóak, nem igényelnek más felszerelést. Nagy előnyük, hogy könnyen áthelyezhetőek egyik helyiségből a másikba, kül- és beltéren egyaránt használhatók.

Bővebben...

expose framework

Falba építhető és falra akasztható design-kandalló

Falra szerelhető és akasztható, illetve beépíthető változat: A fali típusú biokandallóinkat (általában kettő vagy négy a falnak megfelelő csavarral és tiplivel) a falra kell rögzíteni. A beépíthető típusok általában téglából, kőből vagy tűzálló gipszkartonból kialakított bemélyedésbe vagy falüregbe építhetők be.

team xpert

Klasszik 3

Ára: 266.000,- Ft - tól

team xpert

Klasszik 6

Ára: 368.000,- Ft - tól

team themexpert

Modern 07

Ára: 138.000,- Ft - tól

team themexpert

Modern 08

Ára: 156.000,- Ft - tól